Bäst julklapp 2022

Julen närmar sig med stormsteg och det är hög tid att sätta igång med förberedelserna inför årets julklappar. Vad ska man hitta på till sina nära och kära? Och vad ska man skriva på den egna önskelistan?

Högst upp på mångas önskelista står hårda paket. Låt oss därför gå igenom några av de bästa smartphone-julklapparna 2022.

Önska dig en smartphone i julklapp

En ny smartphone är inte en dum sak att sätta längst upp på önskelistan – men vilken ska man egentligen önska sig? Vi går igenom våra favoriter från i år!

iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro Max

Det är kanske ingen överraskning att Apples nyaste värstingmodeller iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max hamnar längst upp på vår julklappslista. Det här är två av de bästa mobiltelefonerna som släpptes under året.

De har råstyrka från Apples vassa A16 Bionic-processor, en skärm som alltid är på och Apples innovation – den dynamiska ön som både gör mobilen mer personlig och underlättar användandet.  

Det här är en smartphone i världsklass som förgyller vilken julafton som helst.

Perfekt julklapp till: Teknik- och Apple-nörden som inte unnat sig den själv än.

Google Pixel 6a

Google Pixel 6a
Google Pixel 6a

Äntligen har Google Pixel letat sig in på den svenska marknaden igen! Google Pixel 6a är en prisvärd smartphone som har utrustats med Googles egen processor, Google Tensor. Det här är en snygg telefon som på många sätt en en topptelefon förklädd till en budget telefon. 

I Pixel 6a hittar vi ett avancerat batteri som lär sig av dina vanor, en kamera med spännande nya funktioner och en skärm med Always on-funktion.

Perfekt julklapp till: Den som uppskattar en smartphone som är väl värd sitt pris och med en snygg design.

Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22
Samsung Galaxy S22

Såklart platsar även Samsungs S22 på vår önskelista för 2022. Standardmodellen är kompakt men ändå fullproppad med spännande funktioner och innovativa lösningar. 

Prestandan kan vi inte klaga på – här har Samsung fläsket på rejält med en systemkrets från Exynos 2200. Det här är en smartphone som klarar allt från onlinespel till fotoredigering och multitaskning. 

Samsung Galaxy S22 är en mobil i världsklass med lysande prestanda, snygg design och ett kamerasystem som inte går av för hackor. 

Perfekt julklapp till: Android-älskaren som vill ha kvalitet i toppklass.

Julklappar – tillbehör till smartphone

Om man inte vill lägga en hel mobiltelefon under julgranen finns det självklart en rad olika tillbehör som passar utmärkt som julklapp. 

Galaxy Buds

Galaxy Buds är Samsungs trådlösa bluetooth-hörlurar. De kommer i flera olika snygga färger för att matcha den tillhörande mobiltelefonen. 

Galaxy Buds2 – Aktiv brusreducering, balanserat ljud och bekväm passform.

Galaxy Buds2 Pro – Maxad brusreducering, 360-ljud som omsluter och ergonomisk passform. 

AirPods

AirPods är Apples omtyckta hörlurar. De finns i ett par olika varianter och ansluter snabbt och enkelt till alla Apples enheter. 

AirPods – Rumsligt ljud, adaptiv EQ dom kalibrerar musiken efter öronens form och svettsäkra.

AirPods Pro – personanpassats rumsligt ljud, aktiv brusreducering och svettsäkra.

Populäraste mobiltelefonerna just nu